Welkom bij Stichting Kerk Wolsum

Kerstconcert 2022

Kerstconcert georganiseerd door Rotary Club Bolsward m.m.v. Wilma de Bruijn en Florianne Remme. Rotary Club Bolsward organiseerde op 20 december 2022 een kerstconcert voor haar eigen leden en inwoners van Wolsum en omstreken. Het thema was 'imagine': stel je voor dat alle mensen samenleven in vrede.

De muziek werd verzorgd door cellisten Wilma de Bruijn en Florianne Remme.

Wilma begon vanaf haar 9e jaar met cello spelen. Na drie jaar cello-les, vervolgde ze haar lessen bij Lucia Swarts op de School voor Jong Talent aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Het begin van de Bachelor voor hoofdvak cello vervolgde zij bij Lucia Swarts en rondde ze af bij Jan Ype Nota. Haar daaropvolgende Master hoofdvak cello behaalde zij ook bij Jan Ype Nota aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Momenteel volgt zij lessen als post master student bij de Franse cellist Michel Strauss.

Florianne begon op haar achtste met cello spelen. Haar eerste lessen volgde ze bij Derk Stegeman, daarna kreeg ze les van Jiri Prchal en Corine 't Hoen en vanaf haar vijftiende studeerde ze bij Lucia Swarts aan de School voor Jong Talaent op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Momenteel studeert ze bij Jeroen Reuling aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel. Florianne is prijswinnaar van verschillende concoursen en festivals.

 foto

 

 

 

 


 

Terug